Edwin Stierman

Mijn naam is Edwin Stierman. Sinds 2002 gediplomeerd sportmasseur.
Daarnaast heb ik diploma's voor Bindweefselmassage, Klassieke massage en Blessurepreventie. Certificaten voor: Hotstone massage en Stoelmassage.

Naast massages in mijn eigen praktijk, Minotaurus Sportmassage, kun je me ook tegenkomen bij diverse sport-evenementen. Jaarlijks terugkerend zijn Sporten voor Sophia t.b.v. het Sophia Kinderziekenhuis te Rotterdam en natuurlijk de Roparun. Tevens erkend leerbedrijf sportmassage voor o.a. het CIOS in Goes.
Naast het masseren geef ik judoles, ben ik gediplomeerd zwemonderwijzer en heb een eigen reclamestudio in Rotterdam. Gelukkig ben ik ook vaak thuis te vinden bij mijn vrouw Wilma en mijn drie kinderen Oscar, Larenne en Rick.

Roparun 2017 wordt mijn 15e Roparun. Alle edities heb ik als masseur verschillende teams bijgestaan. Soms met meerdere masseurs maar twee keer moest ik de klus alleen klaren. Hoewel geen ene Roparun hetzelfde is, heb ik de meeste keren met plezier meegedaan! Het gevoel dat je met het meedoen aan de Roparun daadwerkelijk iets kan betekenen voor een medemens met kanker maakt dat je deze zware tocht elke keer weer volbrengt.
Om die reden draag ik mijn Roparun elk jaar aan iemand anders op. Sommige van mijn “mascottes” zijn er nog maar van een aantal heb ik al afscheid moeten nemen.
Voor mijn gevoel gaat Roparun 2017 een top-run worden. Een geweldig team en hopelijk een nog geweldiger eindbedrag.

 

Sponsor mij!