×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 520 niet laden

Jaap Nispeling
Ik ben van 1957 op 12 april te wereld gekomen ben getrouwd met Ingrid en daarbij een hele lieve (gratis) dochter erbij gekregen toen 9 jaar oud en is nu al 28 jaar. Ik heb 2 zoons 34 en 37 jaar, schoonzoons en een Spaanse schoondochter.
Het liefst ben ik in de Natuur te vinden met een Camera onder of boven water. Ben gek op allerlei sporten ,beoefen nu nog Wedstrijd Windsurfen, Volleybal, Natuurlijk-sportief ,Schaatsen en 40 jaar bij een toervereniging. Bij de Natuurvereniging geef ik rondleidingen ,presentaties en actief in de educatie-groep.
Met mijn liefhebbende vrouw gaan we (hondje ook mee) een paar keer per jaar met de caravan op pad ,zij heeft haar weg gevonden in het kunst-schilderen en daarbij help de inspiratie voor op het doek te zetten met onze caravan trektochten.
Als laatste heb ik het geluk dat zij mij daarin de vrijheid heeft gegeven om weken lang fietstrektochten alleen te mogen maken naar o.a. mijn broer in Zweden (3443 km), mijn broer in Engeland (2010 km) en als laatste (waarvan de foto) naar mijn jongste zoon in Spanje (3050 km).
Roparun; kon ik niet omheen ,als je zelf zo gezond ben is dit wel een minimum van wat ik kan doen om mij in te zetten voor deze zieke mensen.
 
Veel sterkte en gezondheid voor de komende jaren.
 
Natuurlijke groeten, Jaap Nispeling

 

Sponsor mij!