Mijn naam is Gerco Burggraaf, al ruim 30 jaar gtrouwd met mijn allerliefste Janneke.
Ik doe voor de derde keer mee met Team Hooymeijer en mag dit keer tot mijn grote vreugde weer mee als loper. In 2016 ging een lang gekoesterde droom/ wens in vervulling. Deze eerste roparun heb ik opgedragen aan mijn oom. Hij was als een tweede vader voor mij en heeft mij ook de liefde voor feijenoord bijgebracht. Helaas is hij al lang geleden overleden aan kanker. Ook mijn zus had al voor onze eerste Roparun de diagnose kanker gekregen. Ondanks haar ziek zijn stond ze ons op te wachten bij de finish in 2016.
Dit jaar geen finish bezoek meer door mijn zus omdat ze ondertussen is overleden aan de gevolgen van kanker............. and it still hurts every day. Maar in onze gedachten reizen ze beiden met ons mee.
En doen wij weer mee met de Roparun voor de vele mensen die baat hebben bij de (financiele) ondersteuning. Hoewel de Roparun een soort virus is, waar je niet meer zo makkelijk van af komt, het bovendien een geweldig mooi evenement is en het roparungevoel nauwelijks te omschrijven valt, hoop ik nog steeds van harte dat de Roparun overbodig wordt, want dan zou die klote ziekte niet meer bestaan.
Ik hoop dit jaar samen met mijn allerliefste Janneke en zeer, zeer goede vriend Bram en de rest van team Hooymeijer de Roparun weer te gaan beleven.

Succes ermee!!
Groetjes, ons!

 

Sponsor mij!