Ruud Heemskerk

Mijn naam is Ruud Heemskerk. Ik ben pas 59 jaar, dus in de bloei van mijn leven.
Gelukkig getrouwd, vader van twee geweldige zoons, een hele leuke schoondochter en trotse opa van een heerlijke kleindochter en sinds kort ook een prachtige kleinzoon..
Naast mijn familie nemen ook onze twee Golden Retrievers Buxus en Duplo een belangrijke plaats in mijn leven in.

Zoals heel veel mensen heb ook ik in mijn directe omgeving kanker meegemaakt.
Toen ik 16 jaar was overleed mijn moeder aan alvleesklier kanker. Sindsdien wordt ik elke keer dat in mijn kennissenkring kanker ter sprake komt emotioneel geraakt, soms zichtbaar maar meestal onderdrukt. Men praat tegenwoordig gelukkig makkelijker over deze ziekte maar dat geldt niet voor iedereen.

Toendertijd (we praten over 1976) bestond er nog vrij weinig aan zorg rondom kanker. Eigenlijk werd je gewoon weggestuurd met de boodschap: "Sorry, maar wij kunnen niets meer doen". Wat betreft de verzorging en hulp voor mensen met kanker hebben organisaties zoals Roparun inmiddels heel veel mogelijk gemaakt. Daarom zie ik het als een eer dat ik dit jaar voor de tweede keer met de Roparunteam mee mag doen. Niet als loper, dat laat ik aan de echte sportmensen over. Maar in een team zijn veel meer mensen nodig, zowel op de voorgrond als op de achtergrond. Als fietser en navigator zorg ik ervoor dat de lopers veilig op de Binnenrotte aankomen.

De Roparun is een sponsor-loop. Daarom vraag ik u, klik op onderstaande link en doneer iets.
Het lijkt misschien een druppel op een gloeiende plaat maar C)lke bijdrage is er een. Daarom is uw steun zo belangrijk.
Steun Roparun zodat mensen die het in een moeilijke tijd nodig hebben ook gesteund kunnen worden.

 

Sponsor mij!