ben van der vlugt

Mijn naam is Ben van der Vlugt ik ben 61 jaar oud en woonachtig in Hellevoetsluis. En bijna 40 jaar gelukkig getrouwd met Wilma. Wij hebben 2 kinderen een dochter en een zoon. Ook hebben wij 4 kleinzoons waar wij erg blij en gelukkig van worden.
Ik heb 43 jaar als procesoperator bij de Shell gewerkt en ben sinds het begin van 2019 met pensioen gegaan.
15 jaar geleden ben ik begonnen met hardlopen nadat ik jaren met veel plezier aan judo had gedaan. 15 jaar geleden begon ik mijn hardloop avontuur met het lopen van de marathon van Rotterdam sindsdien heb ik er 10 gelopen.
Dit jaar wordt mijn 3e Roparun met team Hooymeijer ook dit jaar weer als loper.

In mijn omgeving heb ik diverse mensen de strijd met kanker zien verliezen. En 2 jaar geleden heeft mijn vrouw ook met deze ziekte te maken gekregen. Gelukkig zijn bij haar de behandelingen succesvol gebleken.
Door samen ons in te zetten voor de stichting Roparun kunnen we op een sportieve manier geld inzamelen en mensen met deze vreselijke ziekte misschien helpen het iets dragelijker te maken.