Hallo allen, ik ben Bram Zwambach, 58 jaar oud, woonachtig in Houten en werkzaam als administrateur. Ik ben getrouwd en heb drie dochters. Mijn hobby’s zijn voetbal kijken (Feyenoord) en muziek luisteren (BLØF). Verder ben ik een fervent koffie drinker. (zie foto).

Het is voor mij de vierde keer dat ik deelneem aan de Roparun. De reden dat ik meedoe aan de Roparun ligt gelegen in het feit dat ook ik van dichtbij heb meegemaakt wat het betekent om met deze vreselijke ziekte om te gaan. Onze oudste dochter heeft namelijk kanker. Daarom wil ik dolgraag mijn steentje bijdragen en iedereen helpen om het leed enigszins te verzachten. Met de Roparun heb ik de uitdaging gevonden waar ik veel voldoening in vind.

Ik wens iedereen succes binnen ons team en ik zal alles doen wat in mijn vermogen ligt om deze Run tot een succes te maken.