IMG 20191202 WA0013

IMG 20191202 WA0013

Eén december jl. was het weer zover, de jaarlijkse chocolade-inpak-actie in Hellevoetsluis ten huize van onze voorzitter Tjerk.

 

Deze actie wordt altijd gecombineerd met een bespreking, vergadering met alle leden.

Al vroeg zijn alle leden aanwezig in Hellevoetsluis om aldaar de heerlijke chocolade in te pakken. Over vroeg gesproken, volgens goed ingelichte bronnen is de vrouw van Tjerk, Jolanda al om zes uur opgestaan om voor alle leden een heerlijke lunch te bereiden. Tjerk gaf van te voren aan dat het dit jaar niet zo uitgebreid zou zijn. Niets is minder waar, het was wederom een heerlijke lunch met een veelvoud aan gerechten. Nogmaals dank Jolanda.

Honderd kilo chocolade en een groot aantal letters inpakken, voorzien van een visitekaartje en strik gaat net als andere jaren wederom een mooi bedrag opleveren voor de mensen die het zo hard nodig hebben. Mensen met kanker die onze hulp goed kunnen gebruiken.

De opbrengst gaat uiteindelijk naar de centrale organisatie van de Roparun die de ontvangen gelden onder de goede doelen gaat verdelen.

Na de heerlijk lunch hebben we een goede vergadering gehad onder de strakke leiding van onze voorzitter, Tjerk. Alle puntjes weer op de i gezet m.b.t. financiën, sponsoring, acties, teamvacatures, vergaderschema’s, oefenlopen,

route, draaiboek, collectes, bingo, enz. enz. enz……., kortom veel te bespreken.

Na anderhalf uur strak vergaderen ging éénieder zijns weg ná het bedanken van Jolanda en Tjerk voor de gastvrijheid.