Danny Kruize

Ik ben Danny Kruize, ik ben uit 1976 (reken zelf maar uit) en heb 2 geweldige zoons.
In het dagelijks leven ben ik leraar (bovenbouw) en ict’er op basisschool de Wissel in Rotterdam. Hardlopen is naast mijn kids mijn grootste passie. Ik heb nu meer dan 10 marathons gelopen en loop verscheidene andere wedstrijden. Ik ben besmet met het Roparun virus door Leo Goudappel en Bianca van Schie, die meerdere malen betrokken zijn (geweest) in meerdere functies bij de Roparun. Sinds mijn vader is overleden aan kanker, ben ik extra gemotiveerd om bij te dragen aan dit geweldige doel. Tot mijn grote vreugde mocht ik, bij de start van dit team, de Roparun voor het eerst zelf lopen en dat smaakte naar meer! Ik heb er weer heel veel zin in om met deze geweldige groep mensen, deze missie te volbrengen!