Vrijdag 30 juni maakten Dick, Christine, Miriam, Nel, José, Nicole, Guy, René en Berdie zich op om naar het terrein van Tunderman te gaan voor de fusiebarbecue van Hooymeijer en Tunderman. Tussen de grote opleggers van beide transporteurs waren gezellige statafels gezet.

Na wat voorbereidingen gingen we van start in de catering. De stemming zat er al snel goed in. Het tappen van biertjes, het inschenken van wijn en fris, het afruimen van gebruikt servies en het schoonhouden van de tap ging ons goed af. We hadden als team tenslotte al ervaring opgedaan met dezelfde cateraar bij de Hooymeijer-familiedag. Het eten was weer net zo goed (verzorgd) als toen bij die familiedag en zowel de genodigden als wij hebben ervan genoten.
Guy had de teamfoto van onze finish van de Roparun laten afdrukken op canvas. Nadat Nel en Christine de foto overhandigd hadden aan Marco de Groot van Hooymeijer (onze hoofdsponsor), kregen alle aanwezigen van laatstgenoemde een klinkende speech met een bedankje voor de mooie foto en een aansporing aan eenieder om na te denken over deelname. De foto, en dus wij, komen weer in de eregalerij der groten te hangen.
Tegen 21.30 uur was het de hoogste tijd om afscheid te nemen en de boel weer op te ruimen, zodat we ons konden opmaken voor de volgende dag. Die zaterdag vond onze afrondende teamvergadering van 2017 plaats bij Tjerk en Jolanda, aldaar gevolgd door een heerlijke eindbarbecue.
De vergadering verliep vlot en soepel. De uitstekend verzorgde barbecue viel letterlijk en figuurlijk in de smaak, niet in het minst door de kookkunsten van Jolanda, het organisatietalent van Tjerk en de barbecuekunsten van Sietse. Dank Tjerk en Jolanda voor jullie gastvrijheid!

Er zijn nu ruim twee maanden van betrekkelijke Roparun-rust aangebroken, waarin we iedereen een zonnige, mooie en sportieve zomer toewensen!

(Verslag: Berdie van Run)