eric

Mijn naam is Eric van Westing, ben 55 jaar oud, en getrouwd met Karina. Samen hebben wij 2  dochters en zijn in afwachting op onze eerste kleinkind die in begin januari is uitgerekend .

In de loop van mijn leven heb ik periodes gekend van minder en meer sportief bezig te zijn, zoals waarschijnlijk velen van ons.

Met name na 2006 heb ik het getroffen om deel uit te maken van een groep lopers van de Atletiekvereniging Antilope, waarmee ik, al dan niet samen met mijn vrouw, veel sportieve en andere momenten heb en nog ga beleven.

Uiteraard als eerste deelnemen aan hardloopwedstrijden en/of trainen ervoor, maar ook op zondags rondjes op de racefiets of met een aantal meedoen met de vierdaagse van Nijmegen. Daarbij  organiseer ik, in overleg,  al een 12-tal jaar een lang weekend bergwandelen met een vast clubje. En zo zijn er nog een aantal tradities en activiteiten.

De wens om een keer, als loper, mee te mogen doen met de Roparun was al jaren sterk aanwezig, maar in het pinksterweekend gingen we met een groep Antilopers altijd 2-dagen op de racefiets een toertocht maken. Wel heb ik een kennis die meedoet met het  team 250 Antes een aantal jaren geleden kunnen helpen om aan een trekker te komen. Van deze connectie kunnen ze nog steeds gebruik maken. Intussen is mijn hardloop carrière helaas voorbij en krijgt het wandelen (weer), paddelen en golfen meer ruimte. Echter de wens om een keer te mogen bijdragen aan het goede doel van de Roparun, waar de meeste van ons wel een mee zijn geconfronteerd, bleef. Wel wist ik dat mijn bijdrage in een ondersteunende rol zou zijn.

Toen ik mijn zwager in november sprak en hij meedeelde mee te doen met het team 310 Hooymeyer en vertelde ze nog op zoek waren naar mensen was ik gelijk (te) enthousiast en heb mij  aangemeld. Dus ik ben benieuwd hoe 2021 gaat verlopen