esther

Hoi, ik ben Esther van der Meer, ik woon en werk in Den Haag. In mijn vrije tijd ben ik verzorgster van een voetbalteam. In 2019 heb ik mijn opleiding tot Sportmasseur en in 2020 de opleiding tot Sporttherapeut gehaald. Ik heb tevens diverse cursussen gedaan zoals medical taping en speciaal  (top) sportmassage. Ik zal aankomend jaar als masseur van dit team voor het eerst meegaan. In mijn familie zijn er meerdere mensen overleden aan Kanker. Mijn 2e moeder heeft na 24 jaar de strijd verloren en is 2 jaar geleden overleden, 2 weken nadat mijn tante het had opgegeven. Voor die tijd hebben wij nog het geluk gehad om met het hele gezin in een vakantiehuisje te mogen welke door RoPaRun voor ons was gehuurd. Nu werd ik gevraagd om met dit team mee te gaan en natuurlijk kan ik daar geen “nee” tegen zeggen. Zo kan ik wat terug doen voor de fijne tijd die wij dankzij RoPaRun nog hebben gehad en ik hoop dat nog vele gezinnen dit mogen en kunnen blijven doen. Ik draag RoPaRun dan ook een warm hart toe en ik hoop dat u mij hierin zou willen steunen door op de “Sponsor mij” knop te drukken.