frank

Mijn naam is Frank Hooijschuur. 

Ik ben 62 jaren jong en woon in Hellevoetsluis. 

Mijn huwelijkse staat is helaas sinds kort “gescheiden” maar, ik heb uit mijn huwelijk 2 fantastische kinderen, een dochter en een zoon, waar ik verschrikkelijk trots op ben. 

Ik ben werkzaam als “operations support coördinator” op een tankopslag terminal in de Europoort (ETT).

Als hobby heb ik kort geleden het hardlopen omarmt. Tot zomer 2018 had ik niets met hardlopen. Slecht voor je knieën etc vertelde ik altijd. Die zomer echter ben ik tot inkeer gekomen. Nu train ik minimaal 3 maal per week met veel plezier. Door Corona is er de laatste tijd niet veel van georganiseerde loop evenementen gekomen. Ik zou mijn eerste marathon in Rotterdam lopen. Helaas ging die niet door en is uitgesteld naar 24 oktober. We zien wel of dat nu wel doorgaat. 

Kort geleden werd ik door een medeloper (Ben) gevraagd of ik mogelijk wou invallen in zijn team voor de Roparun. Daar hoefde ik niet zo lang over na te denken. Ik zou deze “uitdaging” graag aangaan om meerdere redenen. Een van die redenen was dat ik graag het doel van de run ondersteun; geld en aandacht bijeen brengen om mensen met kanker te helpen. 

Persoonlijk zal ik tijdens deze run met mijn gedachten veel bij mijn lieve nicht Anja zijn. Zij was ook een fervent hardloopster. Helaas is ze vorig jaar aan kanker overleden. 

Ik kijk er naar uit om, als onderdeel van dit team, mee te mogen doen en er een succes van te maken. Zowel op het sportieve vlak als op de doelstelling.