Ik ben Janneke Burggraaf. 53 jaar, getrouwd met mijn lieve allesie Gerco ( loper in dit team) en moeder van 4 lieve kids. Dit jaar ga ik voor de derde keer mee in dit team als verzorger. Na heel veel jaren flink tobben met m’n gezondheid waardoor sporten maar op een heel laag pitje mogelijk was, kan en mag ik de draad weer gedoseerd oppakken. Zo kan ik nu zo af en toe weer wat kilometertjes meerennen met Gerco als hij z’n trainings kilometertjes maakt. Wat een heerlijk gevoel geeft dit. Ik besef me dus heel goed wat ziek zijn met je doet en waar je doorheen moet en ben heel dankbaar voor de vooruitgang die ik boek. Ook dicht om ons heen zijn er lieve mensen die moeten vechten tegen en leven met kanker. Een hele pittige klus. Mijn motivatie is er dan zeker ook om dit jaar met pinksteren weer van start te gaan met deze mooie groep mensen die team Hooymeijer heet en zo mijn steentje bij te dragen.

Groetjes, Janneke

 

Sponsor mij!