Ik ben Joris Schoenmaker, momenteel woonachtig in de omgeving van Hellevoetsluis en werkzaam in Oostvoorne. Al Sinds mijn jeugd ben ik in mijn vrije tijd regelmatig bezig met sport. Zo heb ik geschaatst en heb ik enkele jaren gemountainbiked en op dit moment ben ik actief met hardlopen. Vroeger heb ik altijd hockey gespeeld en ben geruime tijd trainer geweest bij een hockeyclub.
In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam als fysiotherapeut. Hierna ben ik begonnen als zelfstandig waarnemer bij verschillende praktijken. Inmiddels ben ik al bijna 3 jaar werkzaam in een praktijk in Oostvoorne.
In mijn studie periode heb ik al enkele geluiden gehoord over het bestaan van de RoPaRun. Toen ontstond de wens om ooit eens mee te doen, maar de RoPaRun viel, voornamelijk door tentamens, niet te combineren met de studie. Inmidels heb ik 2 Roparuns achter de rug, 1 keer als masseur fysio mee geweest en een keer als loper. Helaas ging de editie van vorig jaar niet door, maar blijf ik mijn beste beentje voort zetten. Ik kijk vol goede moed uit naar de komende editie!