Leen Klootwijk

“IEDEREEN DIE DIT WIL KAN EN MAG MIJN RUG OP”
Met deze slogan neem ik deel aan Roparun 2021 waarbij de naam van iedereen die mij sponsort op de rugzijde van mijn teamshirt wordt vermeld.
Hallo, ik ben Leen Klootwijk, getrouwd en vader van 2 zoons en 2 schone dochters en sinds 2019 roparunner. Ik ben roparunner geworden omdat ik met mijn (minimale) inspanning een bijdrage wil leveren aan hen die lijden aan de zieke kanker en in hun laatste levensfase zijn.

De missie van de Roparun geeft het zo mooi weer: leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven. Een missie om stil van te worden en te realiseren dat het geven van deze inspanning hier aan bij kan dragen.
Mijn doel is om als fietsende begeleider zoveel mogelijk geld bijeen te sprokkelen en daar heb ik jou bij nodig. Wellicht een kruimel maar vele kruimels maken ook een brood. Voor jouw donatie span ik mij in d.m.v. allerlei activiteiten, vooraf maar zeker tijdens de Pinksterdagen in 2021. Gewoon door in 48 uur 560 km af te leggen, zonder nachtrust maar met hazenslaapjes, opfrissen met een verfrissingsdoekje, genieten van enthousiaste toeschouwers, de opgestoken duimen en natuurlijk de volgzame teamleden achter de fiets.
Wil jij ook meedoen en mijn rug op, wil jij samen met mij vanuit Bremen over de finishlijn in Rotterdam?