Stel je zich eens voor: een omgeving van stranden en duinen. Veel groen, natuur en water. Volop mogelijkheden voor recreëren. En dan ook nog eens een luxe villa, voorzien van alle moderne gemakken. Dat vind je op Resort Città Romana te Hellevoetsluis (Zuid-Holland). Een park op slechts een half uurtje rijden van zowel Zeeland als Rotterdam.
Città Romana is sinds 2020 de trotse co-sponsor van Team Hooymeijer. Als co-sponsor ondersteunt Città Roma Team Hooymeijer niet alleen financieel maar onderschrijft ook de teamdoelstellingen. Città Romana is tevens de thuisbasis van het team voor verdere sponsoractiviteiten.

Citta Romana

Wat heeft het park van Resort Città Romana Romana te bieden

Resort Città Romana is een luxe vakantiepark met ruim opgezette vrijstaande, twee-onder-een kap en geschakelde huizen en bevindt zich sinds 1997 in de historische vestingplaats Hellevoetsluis. Het park biedt voldoende faciliteiten voor ontspanning zoals een zwembad en sauna, een restaurant, een beautysalon en massagesalon.
Kijk via www.cittaromana.com wat dit unieke resort allemaal te bieden heeft.
Città’s roparun teamaanbieding: Ontvang als vriend van het team een heerlijk flesje wijn bij boeking van minimaal 3 nachten met de actiemelding: Città Romana roparun 2021.